Καλώς ήρθατε στη Βάρκιζα!

Το ξενοδοχείο Apollonia βρίσκεται στη Βάρκιζα, 5 τετράγωνα από την παραλιά, 25 λεπτά από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, 30 λεπτά από το κέντρο Αθηνών και 40 χλμ από το Σούνιο, σε μια ήσυχη γειτονιά ακριβώς απέναντι από τη πλατεία Ρίτσου σε ένα φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Η Βάρκιζα προσφέρει 4 υπέροχες παραλίες, όπως η δημοφιλής οργανωμένη παραλία Yabanaki με πλήθος παροχών και υπηρεσιών, ακριβώς δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο Βάρης-Βάρκιζας. Επιπλέον, σε απόσταση λιγότερη των 4 χιλιομέτρων βρίσκεται η φημισμένη ιαματική Λίμνη Βουλιαγμένης. Όπου κι αν επιλέξετε να πάτε για κολύμπι, να θυμάστε πως σας προσφέρουμε πετσέτες θαλάσσης και ομπρέλες δωρεάν φυσικά.

Επιπλέον, η Βάρκιζα έχει πλήθος γαστρονομικών επιλογών, με έμφαση βέβαια στο ψάρι όπως για παράδειγμα στο Καστελόριζο ή στο Ψαράκια και Θαλασσινά, ενώ δίπλα ακριβώς στη Βάρη κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στις παραδοσιακές ψησταριές και ταβέρνες στα Βλάχικα. Όλα τα απαραίτητα βρίσκονται σε ελάχιστη απόσταση, με δύο σούπερ μάρκετ και δύο φούρνους όπως ο δημοφιλής φούρνος του Γεωργιάδη, ενώ για επιδόρπιο δεν πρέπει να χάσετε το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής L’Atelier de patisserie λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο μας. Επιπλέον, στην περιοχή μας έχουμε δύο πολύ όμορφους θερινούς κινηματογράφους για εσάς και την οικογενειά σας, το Cine Varkiza, και το Cine Ria στην οδό Αφροδίτης.

Πως να έρθετε στο ξενοδοχείο:

Από το αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε είτε το Χ96 ή το Χ97 (6 Ευρώ εισητήριο), και να κατεβείτε στη στάση Εκκλησία της Βάρης κι από μπορείτε να συνεχίσετε με το 171 ή με το 170 για την παραλία της Βάρκιζας. Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ένα ταξί από τις αφίξεις του Διεθνού Αερολιμένα Αθηνών, που κοστίζει περίπου 28 Ευρώ την ημέρα και 33 Ευρώ το βράδυ. Από το κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να πάρετε την Κόκκινη Γραμμή του μετρό για το Ελληνικό (τερματικός σταθμός), κι από εκεί μπορείτε να συνεχίσετε με το 122 ή το 171. Τέλος, να θυμάστε πως για 5 άτομα ή παραπάνω, προσφέρουμε και υπηρεσίες pick-up με mini-van προς 50 Ευρώ.